PARTNEREINK

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy egy összeszokott szolgáltatói csapat giganagy értéket ad az esküvőhöz.

PURE PHOTO

PURE PHOTO

Esküvői fotózás

Átélni a legcsodálatosabb napotokat csak egyszer tudjátok. A készülődés izgalmait, a szertartás gyönyöreit, a hajnalig tartó buli örömét. Felidézni viszont bármennyiszer lehet. Mi az esküvőtök minden percét azzal fogjuk tölteni, hogy a felejthetetlen pillanatok évek múltán is könnyeket csaljanak a szemetekbe. Minden fotó egy külön emlék, egy történet. A Ti történetetek. Esküvők százaival a hátunk mögött, profi csapatot alkotva dolgozunk. Számunkra az esküvőfotózás túlmutat egy hivatáson, szenvedéllyé vált, ami rabul ejtett bennünket és sosem fog elengedni. Igyekszünk minden vágyatokat megvalósítani és mindenben segíteni titeket, hogy gondtalanul és önfeledten élvezhessétek a Nagy Napotokat.

Csepi Bernadett

Csepi Bernadett

Ceremóniamester

Női ceremóniamester az esküvőn

Női ceremóniamester vagyok, egyben a modern szemlélet képviselője. Első perctől kezdve segítségetekre leszek, hiszen esküvői ceremóniamester tapasztalataim lehetővé teszik, hogy könnyen tanácsot adjak a kardinális kérdésekben és rutinosan elintézzem azokat az esküvőszervezői feladatokat, amivel nem szeretnétek foglalkozni. A menyasszony érzelmi világát könnyebben megértem, az esküvőszervezés időszakában a lelki nehézségeken is átlendítelek benneteket mentálhigiénés segítőként, párkapcsolati tanácsadóként. Ceremóniamesterként az esküvő legfontosabb kérdéseinél, mint a menyasszonyi ruha, esküvői meghívó, jegygyűrű, esküvői torta egyéni igényeitekhez maximálisan igazodó praktikus tanácsokkal könnyítem meg a döntéshez vezető utat.

Bánki Dávid

Bánki Dávid

Modern Ceremóniamester

Legfőbb célom, hogy levegyem a párok válláról a terhet és megvalósítsam mindazt, amit megálmodtak, akár több nyelven is. Végig segítem őket a szervezés alatt és a Nagy Napon is az elejétől a végéig mellettük vagyok. Hiszek abban, hogy egy jó ceremóniamester házigazdaként, szervezőként és egyben barátként is segít, mindezt pár igényeire szabva.

ceremónia mester

Csiki-Kádár Zoltán

Csiki-Kádár Zoltán

Ceremóniamester

„Ti megálmodjátok, én megvalósítom”
Jó esetben, minden párkapcsolatban eljön az a pillanat, amikor úgy döntünk: Magasabb szintre szeretnénk emelni a kapcsolatunkat! Eljegyzés után pedig jön az esküvő megszervezése.

Ceremóniamesterként nem csak az adott nagy nap koordinálásában tudok és szeretnék segíteni. Azok a párok, akiknek én vagyok a legszimpatikusabb és rám bízzák az esküvőjüket támogatást kapnak általam (amennyiben igényt tartanak rá) a teljes szervezésben. Hiszem, hogy ha segítek a pároknak, akkor kisebb – nagyobb terheket tudok levenni a vállukról és biztonságot is jelent egy rutinos személy.

Rolyák Csaba

Rolyák Csaba

Ceremóniamester

A nevem Rolyák Csaba és ceremóniamesterként segítek, hogy az engem választó párok Nagy Napja tökéletesen sikerüljön.

Szezonjaim alatt már több pár tisztelt meg azzal, hogy engem választottak ceremóniamesterüknek és minden esküvő és lagzi remek hangulatúra sikeredett, a visszajelzések pedig folyamatosan megerősítettek abban, hogy lelkesedésemmel és gyarapodó tapasztalataimmal valóban segíteni tudok az engem választó pároknak.

Facebookon, Ceremóniamester Csabi oldalán a bejegyzések és az albumok között találtok képeket minden esküvőről, ahol én voltam a ceremóniamester, a kommentek, vélemények között pedig olvashatók a párok által írt köszönetek, melyek a legkedvesebb, legértékesebb visszajelzések számomra, számotokra pedig segítséget nyújthatnak a döntésben.

Tóth Béla

Tóth Béla

Béla Vőfély

Modern, 21. századi vőfély, azt hiszem, így szoktak kategorizálni, bár sokszor ceremóniamesterként dolgozom. A lényeg szerintem ugyanaz, nem az öltözék teszi a mestert, hanem a szív, a felelősségtudat és az alázat, amit minden esküvőn beleteszek a munkámba, amit érzek, hogy szükségetek van rá.

Miután magyar nyelvű és német-magyar kétnyelvű esküvőkön is dolgozom, ma már nagyságrendileg fele-fele arányban, így nagyon sokféle vendéget szórakoztattam már, és ami a legfontosabb közel 500 ifjú pár nagy napját sikerült tökéletessé tenni. Tőlem ne számítsatok berögzült szokásokra, rengeteg játékra, ellenben várhatjátok, hogy a Ti és a vendégek oldaláról közelítek az esküvőtökhöz.

A cél annyi, hogy Ti minden pillanatot meg tudjatok élni a maga vicces, megható vagy boldog módján, és a vendégekkel együtt hatalmasat tudjatok bulizni. Ehhez vagyok az elsődleges támaszotok a nagy napon, ez a dolgom, és örömmel teszem!

https://belavofely.hu/

vofely-eskuvore

SAJU Cinematic

SAJU Cinematic

Foto & Video

Juli és Sasa vagyunk, a SaJu Cinematic kis csapata. A filmkészítés, képalkotás a szenvedélyünk. Mélységesen hiszünk az igaz szerelemben, és megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legcsodálatosabb érzését örökíthetjük meg újra és újra. Mindenki története más, és mi szeretnénk ezeket a lehető legszebb módon elmesélni.

Munkáink során bejártuk egész Magyarországot, barátokat szereztünk, együtt sírtunk és nevettünk Veletek! Folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy egy tökéletes emléket tudjuk átadni Nektek! Szaktudásunkról, felszerelésünkről és stílusunkról pedig beszéljen a munkánk helyettünk.

https://www.sajucinematic.com/

SZELFIMŰHELY

SZELFIMŰHELY

Szelfigép esküvőre

Sok esküvő, rendezvény tapasztalatával a hátunk mögött született meg a szelfiműhely ötlete.Ki ne emlékezne a balul elsült esküvői játékokra, hagyományokra, vagy azokra a céges rendezvényekre, ahol a svédasztal volt a legnagyobb attrakció. Ezek helyett hoztuk el Nektek a kötetlen szórakozás lehetőségét, amely használatával kézzelfogható, hazavihető emlékkel is gazdagodsz, és a vendégeidet, kollégáidat is jobban megismered, miközben mindenki jól szórakozik…..

Bemutatjuk a Szelfiműhelyt!

Mr. Jakubovics

Mr. Jakubovics

Cinematográfus

Meghitt és örömteli esküvői rövidfilmeket készítek, melyek az érzelmekre és a nap hangulatának visszaadására helyezik a hangsúlyt. Szeretem a drámaian kibontakozó dramaturgiát, a vintage és retro korstílus ihlette dekorációt valamint az izgalmakkal átitatott esküvői atmoszférát is. Szeretnék a párjaim számára egy felejthetetlen és maradandó filmélményt biztosítani, mely tartalmilag és technikailag egyaránt törekszik a legfilmszerűbb hatás elérésre. Célom, hogy a nagy napról készített jelenetek a film minden egyes újranézése során ugyanazt az örömet és izgatottságot válthassák ki, őszintén hiszem, hogy az alkotásaimnak lelke van.

Horváthné  Kakuk Gabriella Katalin

Horváthné Kakuk Gabriella Katalin

Hella fotó

Horváthné  Kakuk Gabriella Katalin vagyok szakképzett fotográfus. Fő profilom a teljes körű esküvői pillanatok megörökítése, de a párok életét gyakran éveken át végig kísérem  a jegyesfotózástól egészen a családi fotózásokig.
Az esküvőn  megbeszélés szerinti időtartamban állok rendelkezésre és a tudásom szerinti legjobb fotókat fogom elkészíteni számotokra. A megbízások során próbálom a fotóimon keresztül átadni azokat az érzelmeket, amik a valóságot tükrözik: egy szerelmes pár őszinte érzelmeit, az örömszülők könnybe lábadt  szemeit ,  a  ceremónia önfeledt pillanatát  vagy a lakodalom  boldog, felszabadult hangulatát. Minden megbízáson úgy dolgozom, mintha  az  a sajátom lenne.

További partnereink

esküvő fotó