Az esküvői Dj-k egyre keresettebbek Magyarországon is. Nem csak zeneszámok ezreinek kell villámgyorsan kéznél lenniük, hanem minden felmerülő zenei kérésnek is eleget kell tenniük.
Mivel az igények folyamatosan növekednek, a szolgáltatók száma is ezzel együtt növekszik.

A következőkben felsorolunk 5 fontos tényezőt, amelyeket egy esküvői Dj-nek feltétlenül nyújtania kell azért, hogy a lakodalom sikeres legyen.

esküvő dj

4 dolog, amit egy jó esküvői Dj-nek tudnia kellene

 1. Az esküvői Dj-nek a legtöbb zeneigényt ki kell tudni elégíteni
  A lehető legfontosabb ponttal kezdjük. Az esküvőkön a pult mögül játszunk és a vendégek a pult mögé továbbítják a dalkéréseiket. Ezért fontos, hogy a Dj-nek álljon rendelkezésére mobil internet. Csak így tudja 99,9 %-ban garantálni, hogy a megfelelő zeneigény valóban teljesíthető legyen.
  Ha olyan esküvői vendégek vagyunk, akiknek a zenei kéréseit teljesítik, akkor jól érezzük magunkat.
  Számunkra fontos, hogy minden korosztály jól érezze magát pl.: itt van 9+1 dal esküvőre a nagyinak
 2. Egy jó esküvői Dj élőben játszik, nem csak a laptopjával bűvészkedik
  A kitűnő és egyedi esküvői Dj-k és művészek mellett sajnos mindig akad egy-kettő olyan is, akik a lehető legegyszerűbben szeretnék letudni a feladatot.
  A laptopjukról egy kattintással zenét varázsolnak (és ezért magas honoráriumot zsebelnek be), vagy vannak „művészek”, akik a youtube-ról, vagy más platformokról előre elkészített party mixeket játszanak le és így próbálják meg a lakodalmunk hangulatát alakítani.

  Fontos Tipp 1

  Tippünk: Különösen figyeljünk oda arra, hogy kiben bízunk meg életünk legszebb napján. Egy Dj-nek hatalmas felelőssége van egy esküvőn: mi is és a vendégeink is egy életen át emlékezni fognak erre a napra.

  Tipp 2

  Tippünk: részletesen tisztázzunk a Dj-vel, azt, hogy normál esetben milyen technikával dolgozik (egy egyszerű laptoppal és keverőpulttal, vagy magas minőségű kontrollerrel élőben). 3. Egy jó esküvői garantált (Back up) szolgáltatást nyújt
  Mi történik, ha szerződtetett Dj felmondja a szerződést vagy megbetegszik? Sok jegyespár magára marad ebben az esetben és nem lesz zeneszolgáltatás az esküvőjükön. Ekkor megpróbálják a rádiót felhangosítani, vagy számítógépről zenéket lejátszani. Lehet próbálkozni, de a szíve mélyén mindenki tudja, hogy ennek a vége kudarc lesz.
  Ezért fixáljátok le, hogy a szerződtetett Dj minden esetben garantálja a szolgáltatást. Ezzel a Dj-nek  hatalmas felelőssége lesz és nem tud olyan egyszerűen kibújni a vállalt kötelezettsége alól.
 4. Egy jó esküvői Dj-nek van vezeték nélküli mikrofonja és ezt rendelkezésre bocsátja a beszédekhez és játékokhoz
  Minden esküvőn vannak beszédek és majdnem minden esküvőn vannak játékok. Mindegy, hogy ezeket a Dj vagy a vőfély moderálja, a lényeg, hogy a beszédekhez és a játékokhoz is szükség van egy jó vezeték nélküli mikrofonra.
  Ezt minden esetben a Dj-nek kellene rendelkezésre bocsátani, nem pedig az adott helyszínnek, vagy valaki másnak kell biztosítani. Éppen ezért tisztázzátok le ezt is a szolgáltatás megrendelésénél.

  Végszó
  Ha a fent felsorolt pontokat figyelembe veszitek az esküvőtök szervezésénél, már jó úton jártok. Sok múlik még a szimpátián is, nagyban befolyásolja ez a tényező is azt, hogy végül melyik Dj-re esik a választásotok.Reméljük segítettünk nektek ezekkel a pontokkal. Csodálatos ünneplést kívánunk nektek és minden jót a közös jövőtökben.

 

 

Setler Alex

 

Megnézem az esküvő Dj árakat