Az esküvő hangosítás során egy tapasztalt esküvői dj -nek nem jelent problémát az elszeparált termeket is behangosítani. Minden esküvői helyszín sajátos elrendezésű. Van ahol a tánctér, vacsora helysége egyben van és van ahol külön vagy elszeparálva. Most az utóbbi esetről szeretnék néhány szót ejteni.

Az esküvő hangosítás : helyszínek termek elrendezése

Az általános felállás, hogy az esküvői zeneszolgáltatók technikájukat elsősorban a tánctérhez optimalizálva állítják fel, majd onnan hangosítják a köszönőbeszédeket és az aláfestő zenéket is egészen a nyitótáncig. Amikor bármilyen módon el van szeparálva a vacsora / násznép ettől a technikától, akkor jön a kihívás, amire sokan nem gondolnak.

Beszédeket az esküvői DJ kihangosítja

Hogyan fogják hallani amikor a kedves ifjú pár köszönti a násznépet esetleg, amikor az örömapák / családtagok mondanak kedves szavakat vacsora előtt vagy amikor a ceremóniamester mond hasznos információkat esetleg játékokat akar levezetni az elszeparált helyszínen. Az esküvői hangosítás során előfordulnak olyan helyszínek is, ahol a násznép egy része külön, „összenyitható” teremben tartózkodik.
Az esküvők során a beszédek gyakran jelentenek fontos eseményeket, amelyeken a vendégek is szívesen vesznek részt, hogy átélhessék ezeket a megható vagy vidám pillanatokat.
A rossz kihangosítás miatt a beszélők is frusztráltak lehetnek, mivel nem érzik, hogy hatékonyan tudnak kommunikálni a vendégekkel. Rendkívül zavaró lehet, ha a násznép egy része nem tudja követni a történéseket a nem megfelelő kihangosítás miatt.

Hogyan lehet jól hallgatóvá tenni az egész násznépnek a beszédeket?

Amikor mi megyünk ilyen helyszínre kérdés nélkül odafigyelünk a megfelelő esküvő hangosítás tényezőkre és telepítünk egy plusz hangfalat, ha úgy érezzük, hogy nem elegendő a „nagy hangosítástechnika”. A kis hangfalakhoz vezeték nélküli rendszer is alkalmazható, így az esküvői dj hangosítását bárhová esztétikusan le lehet vezetni.

esküvő esküvő hangosítás

Az esküvői dj-knek és zeneszolgáltatóknak tehát rendelkezniük kell a megfelelő technikai ismeretekkel és tapasztalattal a kihangosítás terén is. Az esküvőkön a kihangosítás kulcsfontosságú a zavartalan és élvezetes hangulat megteremtéséhez. Ezért lényeges, hogy olyan esküvői DJ szakembert válasszunk, aki nem csupán a zenei és szórakoztató elemekben jártas. Csabiék esküvőjén egy zenekart hangosítottunk, de ez már másik téma 🙂 Következő cikkben arról fogok mesélni, hogy milyen hibák fordulhatnak még elő akkor is, ha a technikai feltételek adottak. Mentsd el az oldalt, vagy kövess minket Facebookon is,

Nézd meg az esküvői dj árak oldalunkon a csomagajánlatokat kérj díjmentes árajánlatot.