Az esküvői torta zene tippjeinkkel segítséget nyújtunk az este legédesebb perceihez.
Képzeljétek csak el kicsit: mikor a ceremóniamester felkonferálja a tortát, a fényeket hangulatosan lejjebb állítjuk, a násznép állva tapsol ünnepelve az ifjú párt, a felszolgálók csillagszórót meggyújtva betolják az esküvői tortát mikor elindul az esküvői torta zene.

Esküvői torta zene a megalapozott hangulathoz

Gyakori kérdés, hogy milyen esküvői torta zene szóljon a torta szervírozásánál, milyen zenére érkezzen be az ifjú pár közös nagy tortája. Modern, klasszikus? Magyar, külföldi?
Egy normál tűzijáték 1-2 pedig ég, így bármely kiválasztott esküvői torta zene elegendő hosszúságú lesz. Minden esküvő más és más, de az esküvői torta behozatala egy ünnepélyes pillanat ami alá mindenképpen válasszatok megfelelő torta zenét.

esküvői torta zene

Mikor vághatjuk fel az esküvői tortát? Mikor induljon a kiválasztott zene?

Többnyire 23 óra körül, az első buli blokk végén van az esküvői forgatókönyvben a tortavágás. A násznép egy kicsit megpihen, a vendégek esznek egy szelet finom tortát és utána indulhat a mulatság általában a menyasszony táncig. A Modern Esküvő Dj Team biztosan szívesen segít a torta alatti zene kiszemelésében.

A legnépszerűbb esküvői bevonuló zenék után most összeszedtük nektek az elmúlt évek legnépszerűbb esküvői torta zenéket, amitől a hangulat még jobban a tetőfokára ér.

Dj esküvőre

Íme a legnépszerűbb torta zene ötletek

 

1. Maroon 5 – Sugar

2. Flo Rida & 99 Percent – Cake 

3. Kool & The Gang – Celebration

4. Earth, Wind & Fire – Boogie Wonderland

5. Ed Sheeran – Thinking Out Loud

6. Üllői Úti Fuck – Esküvő

7. Bruno Mars – Just The Way You Are

8. James Blunt – You’re Beautiful

9. Clean Bandit – Rather Be (Lyrics) feat. Jess Glynne

 

 

Ötletelünk még együtt? 🙂

Személyesen is szívesen beszélgetnénk az elképzeléseitekről, kérj
INGYENES ESKÜVŐ DJ ÁRAJÁNLATOT