MITŐL JÓ EGY ESKÜVŐI DJ?
HOGYAN DÖNTSÜNK A TÖBB EZER AJÁNLAT KÖZÜL?

 

Nagyon nehéz választani az iszonyatosan telített piacon levő szolgáltatókból..
Valaki csilli-villi adathordozón adja az este felvett hanganyagát, valaki helyben készült képet nyomtat rá a buli végén, valaki pedig ilyen-olyan feliratokat hirdet és így tovább..
Természetesen ezt mind jó és szép, ha megfelelő szakmaiság áll mögötte és nem csak a „marketing”..
Ugyanakkor megfigyelhető a másik „abroszos DJ” véglet, aki hoz egy olcsó „magic ball” fényeffektet, silány noname hangfalakat és egy laptopot valami kontrollerrel, ráteríti az abroszt a vendéglátóhelytől kunyerált asztalra és mehet a kék a szeme. Ha jó még énekli is a mikrofonba nektek.. 🙂 🙂 Természetesen ő is minőséginek hirdeti magát.

Mi szeretnénk segíteni abban, hogy a ma megfigyelhető marketing ködben kicsit lásson távolabb a kedves ifjú pár és az erre fordított összeg valóban a szakszerű tudást, tapasztalatot fizesse meg, hogy tényleg a felejthetetlen bulira emlékezzen mindenki.

SZERINTÜNK AZ AKIT/AKIKET ÉRDEMES INKÁBB MEGFIZETNI:

 

  • Az az ideális dj, aki ráérez a vendégek kisujjának a mozgásából is arra, hogy milyen irányba kell haladni stílust illetően.
  • Az az elsőrangú dj, aki rugalmasan reagál bármilyen kihívásra és végig bulizza veletek fiatalos, vidám lendülettel az estét.
  • Egy hiteles esküvőre specializálódott dj veletek együtt örül a boldogságotoknak és nem “már megint egy munkának” fogja fel az esküvőtöket, hanem szívből minél többet ad a hivatásából.
  • Egy hivatásos esküvő DJ-nek komoly felszerelést és technikai tudást kell magáévá tudni, a VALÓDI minőség érdekében.

Egy találó történet a cikkünk végére:

Kering egy história Pablo Picassóról, akihez egyszer odament egy nő a parkban, és megkérte, hogy fesse meg a portréját. A festő egy pillanatig tanulmányozta, majd egyetlen ecsetvonással tökéletes portrét készített róla.

− Egyetlen ecsetvonással sikerült megragadnia a belső, igaz lényegemet. Bámulatos! Mennyivel tartozom?
− Ötezer dollárral – felelte Picasso.
− Tessék? Hogy kérhet ennyit? Hiszen alig néhány másodpercbe telt elkészítenie a képet!− Nem, asszonyom. Az egész életembe, és még néhány másodpercbe.

Setler Alex

Árajánlatot kérek még ma