A kismama fotózás egyszerre emlék és ajándék

A kismama fotózás egyre népszerűbbé vált az elmúlt években, ami nem csoda, hiszen mindenki szeretné megőrizni ennek, a várakozással teli időszaknak az emlékét fényképen is. Hiszen a várandósság nemcsak fizikai változásokkal, hanem egy új nő, egy édesanya születésével is jár.

A kismama fotózás az egyik olyan dolog, amit az állapotos nők nagyon várnak. Persze, mindent megelőz az apróság szívhangja és az első, róla készült ultrahang felvétel. A fotózásnak amúgy is akkor jön el az ideje, ha már gömbölyödik a pocak!

Ilyenkor a kiválasztott fotós többféle stúdiót ajánl, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a számára legjobban tetszőt. Ha nincs olyan kismamaruha a szekrényben, ami tökéletesen illik az enteriőrhöz, az sem akadály, hiszen egy jó fotós rendelkezik kisebb-nagyobb ruhatárral is.

A sminkről és a frizuráról sem szabad elfelejtkezni, ilyenkor a legjobb profi sminkest és fodrászt felkérni a fotózás idejére, hiszen ez egyfajta énidő is a kismama számára.

Egyedül is jó, de párosan még jobb a kismama fotózás!

Egy állapotos nő önmagában is ragyogó és gyönyörű, hiszen olyan átszellemültséget sugároz, ami mindenkit magával ragad. De ha a kismama fotózásra úgy gondolunk, mint az első igazi családi fotózásra, akkor érdemes a kispapának is részt vennie rajta, hiszen a várandósság mindkettőjük csodája. Ráadásul a szülést követő babafotózásnak is tökéletes előzményei a közös kismama fotózáson készült képek!

Erre is használhatóak a kismama fotók

Ha a lakodalmatokon esküvői DJ szolgáltatta a zenét, akkor biztos, hogy megőriztétek az általatok kiválasztott zenék listáját. A kismama fotózás után kérjétek meg a DJ-t, hogy állítson össze nektek a kedvenc dalaitokból egy CD-re való anyagot, amit születendő gyermeketeknek is ajánlhattok. Ha a borítóra az egyik csodás kismama fotó kerül, nagyobbacska korában csodás ajándék lesz majd a számára.