Téli esküvőA téli esküvő száma hazánkban is évről évre folyamatosan emelkedik, ami nem véletlen. Az évszak csodálatos hangulatot ad az eseménynek, a dátumok tekintetében bőven van miből választani, ráadásul a csendesebb időszak miatt kipihentebb szolgáltatókkal találkozhatunk.

A téli esküvő legfőbb előnyei

 • A téli esküvő egyik hatalmas előnye a pénz, ami nem minden, de úgy gondoljuk, igenis számít az, hogy a tél a szolgáltatóknak holtidőszak, ami annyit jelent, hogy számos kedvezményt zsebelhetsz be náluk.
 • Nem kell tolonganod a szolgáltatóknál és mindent jó előre lefoglalnod.
 • Egy téli esküvőn jobban lenyűgözheted a násznépet is. Biztosak vagyunk benne, hogy az esemény már önmagában a fénypontja lesz a hosszú, szürke estéknek.
  A jóleső forró italok (mint a különleges teák, az illatos forralt bor és a fűszeres forró csokoládé), az egyedi köszönőajándékok (egy pihe-puha kesztyű vagy épp egy ízletes mézeskalács), a szívet melengető fényfüzérek és a kandalló tüzének ropogása azonban tetézik a felejthetetlen pillanatokat.téli esküvő

 

Egy téli esküvő

téli esküvő

 • Egy téli esküvő… – tiszta romantika!
  Kívül, a hó csillog, és magába foglalja az egész tájat mágikus fehérben.
  Ez a gyönyörű táj különleges esküvői ünnepségre hív. A kandallónál melegedni, vagy a hóvihart belülről nézve…
  Találtunk néhány ötletet arra, hogy a klasszikus téli esküvődhöz hozzáadd a befejező érintést. Akár meleg kiegészítők a menyasszonynak, akár hópelyhek és gránátalma díszítésként – egy téli esküvő tökéletesen stílusos a legszebb.
 • Ha a baráti kör a „házasságkorban” van, nyáron megtörténhet, hogy 4-5 esküvőre hívják egyszerre.
 • A téli esküvő azonban ritkaság. Egyik legnagyobb előny, hogy, nem kell az egész napot 30 ° C-os nyári melegben öltözni.

  Azt tanácsoljuk az ifjú párnak, hogy januárban vagy februárra gondoljanak. A december csábításnak hangzik, de sokan a karácsonyi stresszben vannak, teli időpontok, és különböző karácsonyi eseményekre meg vannak hívva.
  Végtére is, az álom esküvő ne egy legyen a sok közül. 😊

 

További ötleteket ITT tudsz nézni egy téli esküvő dekorációval kapcsolatban.

Nézd meg miért van ekkora sikere a kocsis játéknak az esküvőn

Setler Alex

 

Téli Esküvő Dj Árak