selfiebox esküvőre

 

Selfiebox esküvőre, avagy a vendégek szórakoztatása a nagy napon

Demjén Dávid (SelfiePARTY.hu) vendégcikke

 

Sok éves rendezvényes tapasztalattal a hátam mögött minden évben foglalkoztatott a gondolat, hogy milyen programokkal, játékokkal vagy eszközökkel tudnánk még jobban szórakoztatni a vendégeket egy esküvőn. Az utóbbi években a rendezvényeken egyre népszerűvé váló selfiegép bérlést kínáló szolgáltatók létjogosultsága megadta a választ számos kérdésre. Egy selfiebox esküvőre vagy más rendezvényre történő bérlése felhőtlen szórakozást nyújt minden korosztálynak.

 

Mi az a selfiebox?

 

A selfiebox egy automata selfiegép, vagy ha úgy tetszik fotógép, ami egy érintőképernyő segítségével folyamatos szelfikészítési lehetőséget biztosít minden vendégnek.
Mint nagyon sok más dolgot ezt a jelenséget is Amerikából importáltuk kis hazánkba, és az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A gép segítségével egy előre összeállított sablonra úgy készíthetjük el (vagy akár nyers képként is) a fotóinkat magunkról vagy közös fotóinkat barátainkkal, családunkkal, hogy közben egy nagyon jó szórakozást is kapunk ezáltal.

selfiegép az esküvői szórakozás

 

A selfiegéphez rengeteg kiegészítő is jár: parókák, kalapok, maszkok, vicces szemüveg és álbajusz. A kellékek által egyre viccesebb és viccesebb fényképek készülhetnek.

A képeket a szelfigép egy beépített ipari fotónyomtató segítségével azonnal ki tudja nyomtatni, így a vendégek egy kézzelfogható emlékkel is gazdagodnak.

Ezen kívül a képek egy fotókönyvbe, albumba is beragaszthatóak a helyszínen, amihez kedves üzeneteket, jókívánságokat írhatnak a vendégek. Az  ifjú pár így egy esküvői fotóalbumot, emlékkönyvet is kap, ami örök emlék marad, és évekkel később is szívesen lapozgatják majd.

esküvői fotóalbum

 

A selfigépek legfőbb előnye

 

Az emlékbe elvihető nyomtatott fényképek, és az esküvői fotóalbum mellett a szelfigép szolgáltatás legfőbb előnye viszont:

A vendégek szórakoztatása a vendégvárástól kezdve az esküvői bulin át!

 

Ha jobban belegondol az ember milyen szórakozási lehetőségek vannak manapság egy esküvőn?

Az ember eszik, iszik, beszélget a vendégekkel, és táncol hajnalig. Bizonyos vőfélyek és ceremóniamesterek különböző játékokkal szórakoztatják a nap folyamán a vendégeket, de valljuk be őszintén: ez sajnos az esetek nagy részében sokszor kínos, mint szórakoztató.

Éppen ezért sok esetben az ifjú párok hanyagolják ma már ezeket a játékokat a nagy napukon.

A selfiboxok olyan szórakozási lehetőséget biztosítanak a vendégek számára, ami az elmúlt évtizedekben nem voltak jelen az esküvők világában, és évről évre egyre nagyobb teret fog hódítani magának.

Több alternatív lehetőség is kínálkozik a selfigépek mellett, amennyiben ezekről is szeretnétek jobban tájékozódni a Selfiebox vagy saját fotósarok? cikkünkben többet megtudhattok róla.

A hétvégén jelen voltunk a gépeinkkel két esküvőn is, ahol túlnyomó többségben voltak az idősebb vendégek. A párok kicsit izgultak, hogy inkább a fiatalok fogják értékelni a fotósarkot, azonban a meglepetésükre a 70-80 éves nagyszülőknél is osztatlan sikert aratott. Ugyanolyan arányban voltak kihasználva a gépek a 45 fős esküvőn és a 80 fős esküvőn is.

 

szelfizés az esküvői vonatozáskor

Az egyik örömapa vonatozás közben elvezette a sort, a szelfigép mellé, majd kifordította a tánctér felé hatalmas ováció közepette:

 

 

Mire figyeljünk!

 

A fotósarok felállítása nem igényel túl nagy helyet. Jellemzően egy 2*3méteres területen fel lehet már állítani. Csak áramra és egy asztalra van szükség a vicces kellékekhez.

Ami fontos, hogy mindenképpen frekventált helyet keressünk neki!

Legjobb a tánctér mellett, vagy a bárpult közelében. Lehetőleg ne tegyük külön terembe, vagy szabadtérre, mert ott kevésbé fogja aktivizálni a vendégeket a használatra.

Viccesen szoktam mondani a pároknak, mikor a szolgáltatásról beszélünk, hogy: 80 fő felett kötelezővé tenném a szelfigépek használatát az esküvőn!

 

Amennyiben szimpatizáltok a fotógép szolgáltatással, ne hezitáljatok, és kérjetek tőlünk ajánlatot még ma!

Ajánlat kérése: Megtekintem a Selfiebox szolgáltatásotokat!

szelfiznek a fiatalok